Peuterkleuterviering via livestream

door | jan 22, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.
Doe mee

Als je echt mee wilt doen kun je thuis alvast een kaarsje klaarzetten om aan te steken bij het begin van de viering. Het thema is “Een nieuw begin”. In deze viering kunnen we luisteren naar het verhaal van “Jona en de walvis”. Dat heeft alles te maken met het thema. Nieuwsgiering geworden, kijk de viering terug via Kerkdienstgemist.nl.

Kleurplaten

Hier kun je zes kleurplaten downloaden, die rechtstreeks verband houden met het verhaal van Jona.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer