Grot OLV van Lourdeskerk

Evenementen at this locatie
Vandaag

Grot OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De gebedsavonden bestaat uit gebed, zang, stilte en een lezing over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.

Peuter/Kleuter kerk thema over het Verloren Schaap

Grot OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Peuter/Kleuter Kerk 25 februari 09.30 uur Grot OLV van Lourdeskerk. thema over het Verloren Schaap. Voorganger Fredi Hagedoorn