1. Evenementen
  2. Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes
Vandaag

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Lofprijs- en gebedsavond

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De gebedsavond bestaat uit gebed, zang, stilte en een leerling over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Vesperviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vesperviering met eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Voorbereiding Vormsel

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In het Vormsel ga je verder op de weg die je ouders voor jou kozen: het is jouw antwoord op je doop en je communie. Je ontvangt in het sacrament de kracht van God, die jou hierbij wil helpen.

KRO/NCRV TV mis in de OLV van Lourdeskerk

Eucharistieviering in het Pools