1. Evenementen
Vandaag

Eerste bijeenkomst Vormselvoorbereiding

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Op donderdag 23 september is om 19.00 uur – 20.45 uur de eerste bijeenkomst voor Vormelingen. Jongens en meiden uit groep acht uit heel Bergen op Zoom bereiden zich in de OLV van Lourdeskerk samen voor op het Vormsel. Kon je niet bij de Informatieavond zijn en wil je toch graag meedoen? Meld je dan aan bij Ingeborg Versijp, i.versijp@ziggo.nl

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Jace Heuts

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Zondag 26 september 13.30 uur is de doopviering van Jace Heuts in de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zaterdagviering

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Laila Otto

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Zondag 3 oktober om 13.30 uur is de doopviering van Laila Otto in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Eucharistieviering in het Pools

Viering

Lofprijs- en Gebedsavond

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Elke veertien dagen komen we op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur in de parochiekerk OLV van Lourdes bij elkaar om liederen voor God te zingen en samen te bidden.