1. Evenementen
  2. Praathuis, OLV van Lourdeskerk
Vandaag

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Op vrijdag 8 oktober komen de tieners van On the Move in het Praathuis bij elkaar van 19.15 uur tot 20.45 uur.

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Het kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes onder leiding van Nadia Rutkovska repeteert iedere dinsdagavond van 19.30 uur - 21.45 uur in het praathuis.

The Next Step

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? Wil je praten over wat jou bezighoudt? Ben je tussen de 16 en 30 jaar? Sluit je dan bij de jongerengroep The Next Step aan.

The Next Step