1. Evenementen
  2. Praathuis, OLV van Lourdeskerk
Vandaag

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op 14 december 2022 start de derde module van de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module III "Inleiding Gebed". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. Deze cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Recurring

Geloofscursus module IV “Liturgie en Sacramenten”

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op 8 februari 2023 start de vierde module van de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module IV "Liturgie en Sacramenten". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. Deze cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Recurring

Geloofscursus module IV “Liturgie en Sacramenten”