1. Evenementen
  2. Praathuis, OLV van Lourdeskerk
Vandaag

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Het Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes luistert de zondagsvieringen op. Het viertal wat de aankomende zondagsviering samen zingt, repeteert samen.

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

RSVP Nu Gratis