1. Evenementen
Vandaag

Viering Bevrijding Bergen op Zoom in de St.-Gertrudiskerk

Bevrijding Bergen op Zoom
Zondag 24 oktober Oecumenische dienst van Woord, lied en gebed om 09.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers pastoor Paul Verbeek en ds Jelle Kommerie. Leden van HMR ondersteunen met hun zang deze viering.

Doopviering Jaiden en Lorén Istas

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zondag 24 oktober worden Jaiden en Lorén Istas om 13.00 uur in de stadskerk Sint Gertrudiskerk gedoopt.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

St.-Gertrudiskerk Allerheiligenviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Op maandag 1 november vieren we de gedachtenis van alle Heiligen om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen gaan voor.

St.-Gertrudiskerk Allerzielenviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Op dinsdag 2 november is er om 19.00 uur een Allerzielenviering in de St.-Gertrudiskerk, waar de overledenen van de parochie, van het afgelopen jaar, worden herdacht.
Voorgangers zijn pastor Wouter Blesgraaf en diaken Anton Janssen.

Egidius-gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

Biddende moeders

Zin op zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding - verdieping - vernieuwing! De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds 'n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de Gertrudiskerk. De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk