1. Evenementen
Vandaag

Egidiusgebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Gebedsviering in de spiritualiteit van Sant' Egidio.

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen. Repetitie in twee groepen, van 10.00 tot 10.45 uur en van 11.00 tot 11.45 uur.

Zin op Zaterdag: Zin in Zen

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Verbinding - verdieping - vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering. Meer informatie over het thema van de avond volgt.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Repetitie LieveVrouweCantorij

24 uur voor de Heer

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Vrijdag 12 maart tot zaterdag 13 maart is de gebedsestafette 24 uur voor de Heer in de St.-Gertrudiskerk. De wake staat ook in het teken van de herdenking van de coronaslachtoffers. Buiten de uren van de avondklok (20.30-4.30 uur) is de kerk geopend. In de avond en nachturen gaat de wake thuis en op het Parochiecentrum verder.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk