1. Evenementen
Vandaag

Viering Eerste Heilige Communie

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

22 mei viering Eerste Heilige Communie 11.00 uur in de stadskerk Sint Gertrudis. In de communie ontvangen we Jezus zelf. Als je je eerste communie doet, is dat groot feest. Ook jij mag nu delen van het Brood dat symbool staat voor het lichaam van Jezus.

Hemelvaart in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering St.-Gertrudiskerk

Doopviering Mateo Escobar Colin

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 29 mei om 13.30 uur is de doopviering van Mateo Escobar Colin in de stadskerk Sint Gertrudis. Mateo Escobar gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Doopviering Nolan Hagenaars

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 29 mei om 14.00 uur is de doopviering van Nolan Hagenaars in de stadskerk Sint Gertrudis. Nolan gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Maria beelden

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

15.00 uur in St-Gertrudiskerk ontvangst gast Maria beelden voor de Maria Ommegang 26 juni 2022 Voorganger: pastoor Paul Verbeek

Pinksteren in de St.-Gertrudiskerk

Doopviering Tijn van Loenhout

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 5 juni om 14.30 uur is de doopviering van Tijn van Loenhout in de stadskerk Sint-Gertrudis. Hij gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Pinksteren in de St.-Gertrudiskerk

Jazz-viering in de St.-Gertrudiskerk