1. Evenementen
  2. Stadskerk Sint Gertrudis
Vandaag

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Lorén en Jaiden Istas

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

Zondag 2 oktober om 13.00 uur is de doopviering van Lorén en Jaiden Istas in de stadskerk Sint-Gertrudis. Lorén en Jaiden gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Zin op Zaterdag: Francicusviering

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding- verdieping- vernieuwing! De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven.

Zin op Zaterdag: Francicusviering