1. Evenementen
  2. Stadskerk Sint Gertrudis
Vandaag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

12.00 uur Vastenavendviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Alle leutige krabben zijn uitgenodigd voor een nieuwe Vastenavendviering. Op zondag 19 februari 2023 in de St.-Gertrudiskerk begint de feestelijke viering om 12.00 uur. De deuren van de kerk gaan open om 11.11 uur.

Doopviering Robin de Nijs

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 26 februari om 13.00 uur is de doopviering van Robin de Nijs in de stadskerk St.-Gertrudis. Robin gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.