1. Evenementen
  2. ZuidWestTV
Vandaag

ZuidWestTV

Vrijdag 27 mei om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie vanuit de Kruiskerk te Roosendaal met dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn en een gesprek met pastoor Paul Verbeek.

ZuidWestTV

Vrijdag 10 juni om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie vanuit de Christoffelparochie met dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn en een gesprek met een jongere.

ZuidWestTV

Vrijdag 24 juni om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie vanuit de Parochie OLV in het Woud met dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn en een gesprek met pastoor Paul Verbeek.

Recurring