1. Evenementen
  2. ZuidWestTV
Vandaag

ZuidWestTV

Bij Alpha kun je samen met anderen ontmoeten, vragen en ontdekken. Verdiep je in het katholieke geloof. Praat samen met anderen over 15 onderwerpen uit de kerk en geloof: Wie is Jezus? Hoe kun je bidden? Iedere avond is er een gratis heerlijke maatlijd, een inleiding en een gesprek daarover in een vast groepje. Aanmelden en meer informatie bij pastor Fredi Hagedoorn.

ZuidWestTV

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.