Nieuws

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 19 april bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

read more
Bijna te mooi om waar te zijn.

Bijna te mooi om waar te zijn.

We maken allemaal wel eens mee dat er iets gebeurt wat bijna te mooi is om waar te zijn. Een droom die uitkomt, de geboorte van een kleinkind. Dat je dát nog mag meemaken! Het is bijna niet te geloven. Misschien knijp je jezelf nog in je arm, om je ervan te overtuigen dat het echt waar is wat je ziet.

read more
Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid

Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid

Sinds het jaar 2000 wordt in de Rooms-Katholieke Kerk de eerste zondag na Pasen ook de Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid genoemd. Dit jaar is de viering van de Goddelijke Barmhartigheid in het weekend van 10 en 11 april (Tweede zondag van Pasen / Beloken Pasen). In deze vieringen zal door pastoor Paul Verbeek aandacht worden geschonken aan de Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid.

read more