Nieuws

Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer
Verjaardag pastoor Paul Verbeek

Verjaardag pastoor Paul Verbeek

Dinsdag 16 juli is pastoor Paul Verbeek jarig. Hij viert zijn verjaardag in de tuin van het Parochiecentrum vanaf 17.45 uur. Je bent heel welkom om hem te komen feliciteren! Paul trakteert op een frietje. Als je mee wil eten, vinden we het fijn als je je even aanmeldt.

Lees meer
Iconen schilderen in Roosendaal

Iconen schilderen in Roosendaal

In Roosendaal start in het najaar een nieuwe cursus iconen schilderen. Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig om te kunnen meedoen. Er starten cursussen op vrijdag en zaterdag in het Klooster aan de Kade.

Lees meer
Op weg

Op weg

Na zes mooie en goede jaren in de Lievevrouweparochie, ga ik aan de slag in de Christus Koningparochie in de regio Zundert en de Sint Franciscusparochie in de regio Rucphen. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin had in Bergen op Zoom. In tegendeel!

Lees meer