Nieuws

Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer
Terugblik op mis met vier koren

Terugblik op mis met vier koren

Zaterdag 13 april zongen vier koren samen in de mis om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk. Leden van het SamenZangKoor, het Kerkkoor OLV van Lourdes, de Sintekrijnscantorij (Halsteren) en het Antoniuskoor (Lepelstraat) zongen samen een liturgie van verbinding. Een fotoverslag.

Lees meer
Ga mee op bedevaart naar Lourdes

Ga mee op bedevaart naar Lourdes

In september gaat onze parochie op 8-daagse busreis naar Lourdes. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. In Lourdes groeten we Bernadette, die Maria aan zich zag verschijnen. Een reis hierheen is een pelgrimsreis om te bidden bij de grot van de verschijningen, om een kaarsje op te steken, om stil te zijn bij Maria en Bernadette.

Lees meer
Even voorstellen…

Even voorstellen…

In nieuwe groepen en bij kennismakingen zeggen we onze naam. Soms met een handdruk erbij. In het verloop van het gesprek blijkt soms, dat die ander jouw naam helemaal niet goed verstaan heeft. Zelf probeer ik er op te letten, goed en duidelijk te spreken, maar dat lukt toch niet altijd.

Lees meer