29ste Jazzdienst

door | mei 24, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 12 juni swingt de St.-Gertrudiskerk als vanouds. De 29ste oecumenische Jazzdienst vindt dan plaats. Met goede muziek van Sarah-Jane en jazzband Rue D'Anvers.

In de viering gaan dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn samen voor. Dat doen ze aan de hand van het thema “Hokjes, vakjes”. Een thema over vooroordelen, kijken over grenzen en samenleven. In de muziek komt het thema op verschillende creatieve manieren terug. Er is ook een verrassend onderdeel voor kinderen in de viering.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer