8 april Paasspel voor kinderen

door | apr 5, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagmiddag 8 april is er een Paasspel voor kinderen en hun families in de St.-Gertrudiskerk. We volgen de vrienden van Jezus. Zij zijn verdrietig omdat Jezus dood is gegaan. Maar is dat echt het einde van het verhaal? Ga je mee van donker naar licht?

De leerlingen van Jezus hebben hem net begraven. Ze zijn verdrietig, want Jezus was hun vriend. Hoe moet het nu verder? Hij is toch dood, of leeft hij? Dan ontmoeten ze een vreemdeling die vraagt wat ze hebben meegemaakt. Zo ontdekken ze het Grootste Goede Nieuws.

Toneelspel, opdrachten en liedjes

In het Paasspel brengen bekende Bergenaren het Paasverhaal tot leven. Met pastoor Paul Verbeek als Jezus, diaken Anton Janssen als Petrus. De twee hoofdrolspeelsters uit de Paasfilm doen ook mee: Laura van Tilburg speelt Maria van Nazareth en Lorna Gelić speelt Maria Magdalena.
Tussen het toneelspel door zijn er kleine opdrachten en natuurlijk vieren we aan het einde samen Pasen.

Paaszaterdag 8 april, van 15.00 uur tot 16.00 uur in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat. Voor kinderen vanaf groep drie en hun ouders en grootouders.

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer