Aan de lezers van ons parochieblad inZOOMen

door | aug 10, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

In de nummers 2 en 3 van ons parochieblad inZOOMen hebben wij - onder de titel “code oranje”- gewag gemaakt van de bedreiging van het voortbestaan van ons parochieblad door de penibele financiële situatie van de Lievevrouweparochie.
Geen nummer 4 dus!

Wij hebben gele enquêtekaarten rondgestuurd die velen van u trouw hebben terug gestuurd. (zie verslag in nummer 3 van het parochieblad) Er is onderzoek gedaan door een speciaal samengestelde commissie naar de manier waarop wij zo veel mogelijk parochianen het best én het goedkoopst kunnen informeren over het wel en wee in onze geloofsgemeenschap. Dat heeft echter allemaal niet mogen baten, want het parochiebestuur heeft besloten dat de 14e jaargang met onmiddellijke ingang stopt. Geen nummer 4 dus!

Erg jammer

Het zal u niet verbazen dat ons dat erg teleur stelt en u waarschijnlijk net zo.
Wij gaan hierover uiteraard al onze lezers per brief informeren, maar U begrijpt dat een brief uitdoen naar 14.000 adressen niet in een handomdraai te regelen is. Vandaar deze mededeling alvast in deze nieuwsbrief om tenminste al een deel van onze lezers op de hoogte te brengen.

Ondertussen onderzoeken wij op welke manieren wij U toch nog breder kunnen blijven informeren over het wel en wee in onze geloofsgemeenschap. Kortom, U hoort van ons!

Namens de redactie van inZOOMen, Ton Segers.

Meer interessante berichten:

Boodschap paus Franciscus  Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

Boodschap paus Franciscus Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

In zijn boodschap voor de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen refereert paus Franciscus aan een profetisch beeld van het toekomstige Jeruzalem van de profeet Jesaja. In dit Jeruzalem staan de poorten altijd wijd open zodat mensen uit de hele wereld binnen kunnen komen om de stad met hun gaven en talenten te verrijken. De Kerk viert de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen op zondag 25 september.

Lees meer