Aan de lezers van ons parochieblad inZOOMen

door | aug 10, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

In de nummers 2 en 3 van ons parochieblad inZOOMen hebben wij - onder de titel “code oranje”- gewag gemaakt van de bedreiging van het voortbestaan van ons parochieblad door de penibele financiële situatie van de Lievevrouweparochie.
Geen nummer 4 dus!

Wij hebben gele enquêtekaarten rondgestuurd die velen van u trouw hebben terug gestuurd. (zie verslag in nummer 3 van het parochieblad) Er is onderzoek gedaan door een speciaal samengestelde commissie naar de manier waarop wij zo veel mogelijk parochianen het best én het goedkoopst kunnen informeren over het wel en wee in onze geloofsgemeenschap. Dat heeft echter allemaal niet mogen baten, want het parochiebestuur heeft besloten dat de 14e jaargang met onmiddellijke ingang stopt. Geen nummer 4 dus!

Erg jammer

Het zal u niet verbazen dat ons dat erg teleur stelt en u waarschijnlijk net zo.
Wij gaan hierover uiteraard al onze lezers per brief informeren, maar U begrijpt dat een brief uitdoen naar 14.000 adressen niet in een handomdraai te regelen is. Vandaar deze mededeling alvast in deze nieuwsbrief om tenminste al een deel van onze lezers op de hoogte te brengen.

Ondertussen onderzoeken wij op welke manieren wij U toch nog breder kunnen blijven informeren over het wel en wee in onze geloofsgemeenschap. Kortom, U hoort van ons!

Namens de redactie van inZOOMen, Ton Segers.

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer