Aanleg verwarming OLV van Lourdeskerk vordert gestaag

door | dec 6, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Voor de derde winter op rij gaat de OLV van Lourdeskerk een koude tijd tegemoet. Maar hopelijk niet lang meer. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de installatie van de nieuwe verwarming.

De klus omvat naast het plaatsen van drie nieuwe ketels (die in een zogenoemde cascade opstelling gaan werken, zie foto rechts), ook de aanleg van de warmwaterleiding en de leidingen voor de thermostaat.

Het boren van gaten in de kerkmuur vraagt daarnaast om extra aandacht: watergekoeld en met een extra lange, verstevigde boor (zie foto links).

Grote dank aan allen die bijgedragen hebben aan de financiering van dit grote project!

 

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer
Jazzdienst en Jazz brunch

Jazzdienst en Jazz brunch

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En op zondag 26 mei om 12.00 uur komt de Jazzmuziek de kerk in, tijdens de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Vooraf kan je aanschuiven bij een gezellige en smakelijke Jazz brunch in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer