Acteertalent gezocht

door | nov 24, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Gezocht: twee acteurs (m/v) die herder willen spelen in onze kerstfilm voor kinderen.

Jij hebt: acteerervaring en veel enthousiasme
Je taak: herder spelen in twee scènes van het Kerstverhaal
Je bent: beschikbaar op vrijdagmiddag 4 december tussen 14.15 & 15.15 uur.
Wij zorgen voor je tekst en gepaste kleding. De opnames vinden plaats in Bergen op Zoom.

Reageren

Ben jij degene die we zoeken of ken je iemand? Neem contact op met pastor Fredi Hagedoorn: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl
De film wordt rond kerstmis uitgezonden op scholen, op internet en op ZuidWestTV.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.