Acteurs gezocht voor Paasfilm

door | mrt 4, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op Paaszaterdag brengt de Lievevrouweparochie een Paasfilm uit voor kinderen. We zoeken nog enkele acteurs die mee willen spelen in de film.
Talent gezocht

Voor verschillende rollen zoeken we nog acteurs. Het liefst mensen die al ervaring hebben met acteren. Ook de acteurs van eerdere projecten worden benaderd. We zoeken enkele mannen en een vrouw én een ouder met een kind in de basisschoolleeftijd. Bijvoorbeeld een kind wat nu in groep zes, zeven of acht zit en het leuk vindt om mee te spelen in de film, samen met papa of mama.

De opnames vinden plaats op vrijdag 19 maart. Ken je iemand of wil je zelf meespelen? Neem contact op met pastor Fredi Hagedoorn: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl of 06-27420542.

In de handen van mensen

De paasfilm heeft als thema ‘In de handen van mensen’. De film is bedoeld voor kinderen en is een alternatief voor de Paasactiviteit, die anders in de kerk plaatsvond. Na het succes van de films met Pinksteren en Kerstmis voor kinderen, gaat het pastoraal team deze nieuwe uitdaging graag aan.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer