Actie Kerkbalans 2021 vraagt om reactie

door | feb 18, 2021 | Alle leeftijden, Nieuws | 0 Reacties

Na een aanvankelijk wat haperende start van de Actie Kerkbalans 2021 in onze parochie, worden nu de laatste brieven rondgebracht met de verspreiding van het lentenummer van het parochieblad inZOOMen. Maak de brief alstublieft open en reageer positief op ons verzoek voor een parochiebijdrage.
Reageer op de vraag om mee te doen

In de enveloppe met de brief van Actie Kerkbalans zijn onder meer als bijlagen toegevoegd een incassokaart voor de parochiebijdrage en een antwoordenveloppe. Het gemakkelijke van de incassokaart is, dat de parochie wordt gemachtigd de bijdrage te innen en de incasso ook weer kan worden gestopt via de administratie van de parochie. Dat is een stuk eenvoudiger dan als dat via een bank gebeurt. Vul dus de incassokaart in en stuur deze dan op in de antwoordenveloppe (een postzegel is niet nodig). Zo maken we het eenvoudig om te reageren.

Al veel reacties

We hebben inmiddels al heel veel positieve reacties mogen ontvangen op onze brieven met het verzoek om – overigens altijd – een vrijwillige parochiebijdrage te geven aan onze parochie. De binnengekomen gegevens zullen we verwerken in onze administratie en daarvan zul je later ook op de hoogte worden gesteld.

Dank aan de postbezorgers

De postbezorgers, die dit jaar in weer en wind – “sneeuw en ijs” – de brieven van de Actie Kerkbalans hebben bezorgd, zijn we zeer dankbaar. Al die vele bezorgers dragen op deze manier een positief steentje bij aan de financiële positie van de parochie. Het bespaart de parochie immers een grote uitgave aan postzegels.

Brieven inpakken

Een aantal vrijwillige medewerkers heeft ook dit jaar alle te bezorgen enveloppen  gevuld met de brief van Actie Kerkbalans en de bijbehorende bijlagen. Een andere groep heeft zorggedragen voor het bedrukken van de brieven met de adressen. Dit is allemaal Coronaproof volgens de regels van het RIVM gebeurd op een aantal plaatsen in onze parochie. Ook voor deze medewerkers is een hartelijk dank op zijn plaats.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer