Actie Kerkbalans 2021 vraagt om reactie

door | feb 18, 2021 | Alle leeftijden, Nieuws | 0 Reacties

Na een aanvankelijk wat haperende start van de Actie Kerkbalans 2021 in onze parochie, worden nu de laatste brieven rondgebracht met de verspreiding van het lentenummer van het parochieblad inZOOMen. Maak de brief alstublieft open en reageer positief op ons verzoek voor een parochiebijdrage.
Reageer op de vraag om mee te doen

In de enveloppe met de brief van Actie Kerkbalans zijn onder meer als bijlagen toegevoegd een incassokaart voor de parochiebijdrage en een antwoordenveloppe. Het gemakkelijke van de incassokaart is, dat de parochie wordt gemachtigd de bijdrage te innen en de incasso ook weer kan worden gestopt via de administratie van de parochie. Dat is een stuk eenvoudiger dan als dat via een bank gebeurt. Vul dus de incassokaart in en stuur deze dan op in de antwoordenveloppe (een postzegel is niet nodig). Zo maken we het eenvoudig om te reageren.

Al veel reacties

We hebben inmiddels al heel veel positieve reacties mogen ontvangen op onze brieven met het verzoek om – overigens altijd – een vrijwillige parochiebijdrage te geven aan onze parochie. De binnengekomen gegevens zullen we verwerken in onze administratie en daarvan zul je later ook op de hoogte worden gesteld.

Dank aan de postbezorgers

De postbezorgers, die dit jaar in weer en wind – “sneeuw en ijs” – de brieven van de Actie Kerkbalans hebben bezorgd, zijn we zeer dankbaar. Al die vele bezorgers dragen op deze manier een positief steentje bij aan de financiële positie van de parochie. Het bespaart de parochie immers een grote uitgave aan postzegels.

Brieven inpakken

Een aantal vrijwillige medewerkers heeft ook dit jaar alle te bezorgen enveloppen  gevuld met de brief van Actie Kerkbalans en de bijbehorende bijlagen. Een andere groep heeft zorggedragen voor het bedrukken van de brieven met de adressen. Dit is allemaal Coronaproof volgens de regels van het RIVM gebeurd op een aantal plaatsen in onze parochie. Ook voor deze medewerkers is een hartelijk dank op zijn plaats.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer