Actie Kerkbalans in volle gang

door | jan 25, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

De kerk. Wat betekent het voor jou? De waarde van de kerk is voor iedere parochiaan weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen en muziek te maken, het geloof met elkaar te delen en tot rust te komen, is voor velen van ons niet weg te denken. Die waarde van kerk-zijn willen we ook in de toekomst vasthouden.

Voor alle leeftijden

Voor onze kinderen, tieners en jongeren, voor volwassenen die zich in het geloof willen verdiepen en voor senioren willen we kerk zijn. De waarde van kerk-zijn is niet in bedragen te vangen. Maar kerk-zijn kost wel geld. Alleen samen kunnen we dit waarmaken! Zodat we ook in de komende jaren een gastvrije plek mogen zijn waar mensen van alle leeftijden zich veilig, gezien en geliefd weten.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

We zijn blij dat we al positieve reacties op de brieven van Actie Kerkbalans mochten ontvangen. De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe daarom ook mee aan de Actie Kerkbalans en vul de machtigingskaart – die in de aan jou toegestuurde brief zit – ruimhartig in. Je kunt de machtigingskaart invullen en gratis opsturen in de bijgaande portvrije antwoordenveloppe. Je kunt jouw bijdrage ook digitaal overmaken op NL90 RABO 0106 1051 83 t.n.v. Lievevrouweparochie – Bergen op Zoom onder vermelding van ‘Actie Kerkbalans 2023’.
Alvast veel dank voor jouw bijdrage! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!

Werkgroep Actie Kerkbalans
Lievevrouweparochie

 

Meer interessante berichten: