Zin op Zaterdag vrijdag 10 juni

door | mei 23, 2022 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Heb het leven lief!
Thema van de viering

Heb het leven lief!
Het leven dat we hebben ontvangen en dat we ten volle mogen leven.
De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jan Verswijveren.

Deze keer op een andere dag en een andere locatie.

Deze Zin op Zaterdag vindt plaats op vrijdag 10 juni 2022 om 19.00 uur in de Sint Catharinakapel, ingang poort Klaverstraat.

Gratis toegang

De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.
U bent van harte welkom.

Meer inspiratie:

Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van woensdag 28 juni bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Sint Gertrudis is de patroonheilige van Bergen op Zoom en van onze stadskerk op de Grote Markt. Het is een bijzondere uitgave! Deze Noveen kan overigens ook weer worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen: “Een nieuwe Belofte”

Noveen: “Een nieuwe Belofte”

Met ingang van donderdag 16 juni 2022 wordt de Noveen “Een nieuwe Belofte” gebeden in onze parochie in relatie tot de Maria Ommegang op 26 juni 2022. Deze noveen heeft een looptijd van 12 dagen tot en met maandag 27 juni 2022.

Lees meer
Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing De Maagd met het gouden Hart

Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing De Maagd met het gouden Hart

Met ingang van dinsdag 7 juni 2022 bidden we in onze parochie de Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing. We bidden voor het verdwijnen van het coronavirus zoals we dat al vele maanden doen. Maar zeker bidden we ook om vrede op onze wereld; vrede in Oekraïne en alle brandhaarden van geweld op onze wereld. Ook dat kunnen we vragen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing. Je kunt de noveen downloaden of je kunt een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum – Burg, Stulemeijerlaan 8.

Lees meer