Adventsprentjes voor Adventsactie

door | dec 5, 2023 | Inspiratie, Nieuws

Tijdens de Advent vraagt de Adventsactie aandacht voor kinderarbeid. In vier opeenvolgende prentjes brengt werkgroep NoordZuid deze projecten onder de aandacht. De prentjes worden na de weekendvieringen uitgedeeld in onze kerken en verschijnen in de nieuwsbrief.

Adventsprentje 2 is te zien in de grote afbeelding, Adventsprentje 1 in de galerij daaronder.

Geef gul

In het weekend van 16 en 17 december is de Caritas collecte in de vieringen in de kerken bestemd voor de Adventsactie. Geef gul, zij verdienen het, met behulp van de QR code of stort je vrijwillige bijdrage op NL89 INGB 0653 1000 00 t.n.v. Adventsactie, Den Haag.

Meer inspiratie:

Vastenprentje nummer 1

Vastenprentje nummer 1

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer
Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Vanaf woensdag 21 februari 2024 bidden we de Noveen tot de Heilige Pater Damiaan van Molokai. De Noveen is te downloaden op de website en in druk te verkrijgen op het parochiecentrum.

Lees meer
Geloofsbelijdenis 6: Opgevaren ten hemel

Geloofsbelijdenis 6: Opgevaren ten hemel

In de zesde aflevering over de Geloofsbelijdenis staan diaken Anton Janssen en dominee Ellen van Sluijs stil bij “Die opgevaren is ten hemel, zit aan de rechterhand van God, de almachtige Vader”. De serie wordt uitgezonden in ReliVisie op ZuidWest TV. Het filmpje is ook hier te bekijken.

Lees meer