Afscheid diaken Anton Janssen

door | jul 3, 2024 | Nieuws

Zondag 7 juli is er om 10.00 uur een eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk. In en na de viering nemen we afscheid van diaken Anton Janssen. Hij gaat werken in de parochies van Rucphen en Zundert. De overige vieringen dit weekend komen te vervallen.

Het parochiebestuur en het pastoraal team nodigen iedereen van harte uit om zondag naar de kerk te komen en mee te vieren:

“Na zes jaar pastorale arbeid in onze parochie heeft Anton van onze bisschop Jan Liesen een nieuwe opdracht aanvaard in de Sint Franciscusparochie te Rucphen en de parochie Christus Koning te Zundert. We zullen dus afscheid van hem moeten nemen.
Dit doen we in de feestelijke Eucharistieviering op zondag 7 juli 2024 om 10.00 uur in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernardlaan 66, 4615 BD  Bergen op Zoom.
Na de viering is er gelegenheid om Anton en zijn echtgenote Inge te ontmoeten en hen alle goeds toe te wensen.
U bent van harte welkom!

Namens het parochiebestuur en het pastoraal team,
Pastoor Paul Verbeek en Annette Stinenbosch-Kools, vice-voorzitter.”

Welkom aan alle kinderen

Tijdens de Eucharistieviering is er KinderWoordDienst voor alle kinderen van de basisschool.
De overige vieringen dat weekend, op zaterdag om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk en zondag 9.30 uur in de St.-Gertrudiskerk, komen te vervallen.
De tweede collecte is bestemd voor het pastoraat voor jonge gezinnen in de Lievevrouweparochie.

Afbeelding: “Barmhartigheid”, ©Anneke Bollebakker, www.annekebollebakker.nl

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer