Aswoensdag vieringen

door | feb 7, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Op Aswoensdag start de Veertigdagentijd en gaan we samen op weg naar Pasen. In twee vieringen, op twee verschillende tijden, is het mogelijk om een askruisje te halen. Beide vieringen zijn ook te volgen via livestream.
Ochtendviering OLV van Lourdeskerk

Aswoensdag 14 februari om 9.30 uur is er een eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk, met pastoor Paul Verbeek en diaken Jan Foesenek. Het Kerkkoor OLV van Lourdes ondersteunt de viering muzikaal.

Avondviering St.-Gertrudiskerk

Die dag is er ’s avonds om 19.00 uur een eucharistieviering in de St.-Gertrudiskerk, met pastoor Paul Verbeek en pastor Fredi Hagedoorn. Gemengd Koor HMR verzorgt dan de muziek en zang.

In beide vieringen wordt de as gezegend en askruisjes worden opgelegd.

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.