Bedankje koffiegroep St.-Gertrudiskerk

door | sep 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De familie Warmoeskerken, die jarenlang op zondag in de St.-Gertrudiskerk de koffie na afloop van de vieringen verzorgde, is in het zonnetje gezet op 19 september. Zij stoppen met deze taak.

De leden van de familie Warmoeskerken hebben jarenlang de koffie en thee verzorgd na afloop van de zondagsvieringen in de St.-Gertrudiskerk. Doorgaans in de koffiehoek en bij heel goed weer buiten in de tuin. De inzet van de familie zorgde ervoor dat kerkgangers elkaar ontspannen en ongedwongen konden ontmoeten. Alle generaties van de familie waren bij het koffie zetten en de voorbereidingen daarop betrokken.

Bedankt!

Nu de familie heeft besloten een punt te zetten achter deze taak, zijn ze afgelopen zondag 19 september door pastoor Paul Verbeek in het zonnetje gezet. Emmy Warmoeskerken ontving voor de hele familie de Parochiebokaal. De andere familieleden kregen een huisaltaartje van de parochiefair, met daarin een foto van een kunstwerk van Kees Warmoeskerken. Er waren ook mooie bloemen als bedankje. Alle aanwezigen hebben luid geapplaudisseerd.

Nieuwe koffiegroep

Een nieuwe koffiegroep moet nu opnieuw gezocht en gevonden worden. Heb je interesse om je aan te sluiten bij deze koffiegroep? Ben je één of enkele keren per maand beschikbaar? Dan kun je de ontmoeting na de vieringen voor alle kerkgangers mee mogelijk maken. Meld je aan bij het pastoraal team.

Meer interessante berichten:

Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer
Terugblik op mis met vier koren

Terugblik op mis met vier koren

Zaterdag 13 april zongen vier koren samen in de mis om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk. Leden van het SamenZangKoor, het Kerkkoor OLV van Lourdes, de Sintekrijnscantorij (Halsteren) en het Antoniuskoor (Lepelstraat) zongen samen een liturgie van verbinding. Een fotoverslag.

Lees meer