Beperkte parkeergelegenheid bij St.-Gertrudiskerk tijdens restauratie Peperbus

door | sep 1, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De Peperbus wordt de komende maanden gerestaureerd. De aannemer plaatste twee portacabins op de parkeerplaats aan de ingang bij de Kerkstraat. Daarom is er gedurende de restauratie beperkte parkeergelegenheid.

Er is nu plaats voor 3 auto’s. En daarbij is er ook minder ruimte om te manoeuvreren. Houdt daar rekening mee als je met de auto naar de kerk komt.

Fiets

Ook de plaats waar de fietsenrekken stonden is niet meer bereikbaar. Daarom zijn de fietsenrekken verplaatst naar de plek waar de buitenkerststal stond.

 

Meer interessante berichten:

Terugblik op mis met vier koren

Terugblik op mis met vier koren

Zaterdag 13 april zongen vier koren samen in de mis om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk. Leden van het SamenZangKoor, het Kerkkoor OLV van Lourdes, de Sintekrijnscantorij (Halsteren) en het Antoniuskoor (Lepelstraat) zongen samen een liturgie van verbinding. Een fotoverslag.

Lees meer
Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer