Bergen op Zicht 2022

door | sep 21, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag 24 september van 12.00 uur tot 17.00 uur
Elkaar ontmoeten

Het doel van Bergen op Zicht is om het mogelijk te maken elkaar te ontmoeten en te laten zien wat wij in de Bergse samenleving allemaal doen in onze vrije tijd, vanuit ons hart. Het is een uitgelezen kans om na de zomervakantie de activiteiten van verenigingen en organisaties weer op te starten en nieuwe vrijwilligers te werven.

In de binnenstad


Het evenement wordt gehouden van 12.00-17.00 uur en vindt plaats in de binnenstad langs het traject: de Grote Markt, de Fortuinstraat, een gedeelte van de Steenbergsestraat, het Markiezenhofcomplex, de Hofstraat, het Sint-Catharinaplein en de Kremerstraat. De aanmeldingen komen inmiddels binnen en op dit moment hebben al 44 organisaties opgegeven mee te willen doen. In 2018 waren het 94 verenigingen en organisaties die deelnamen. Ons streven is om ook in 2022 dit aantal minstens weer te bereiken. Doet ook jullie vereniging of club mee?

Voldoening

Ons doel is om het mogelijk te maken elkaar te ontmoeten en te laten zien wat wij in de Bergse samenleving allemaal doen in onze vrije tijd, vanuit ons hart. Samen muziek maken, sporten, zorg verlenen, de maatschappij versterken en mensen dichter bij elkaar brengen. Het is een dag om te laten zien dat we veel doen zonder dat daar iets anders tegenover hoeft te staan. Het enige waar het om gaat is het beleven van plezier en het krijgen van voldoening.

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer