Bergen op Zicht 2022

door | sep 21, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag 24 september van 12.00 uur tot 17.00 uur
Elkaar ontmoeten

Het doel van Bergen op Zicht is om het mogelijk te maken elkaar te ontmoeten en te laten zien wat wij in de Bergse samenleving allemaal doen in onze vrije tijd, vanuit ons hart. Het is een uitgelezen kans om na de zomervakantie de activiteiten van verenigingen en organisaties weer op te starten en nieuwe vrijwilligers te werven.

In de binnenstad


Het evenement wordt gehouden van 12.00-17.00 uur en vindt plaats in de binnenstad langs het traject: de Grote Markt, de Fortuinstraat, een gedeelte van de Steenbergsestraat, het Markiezenhofcomplex, de Hofstraat, het Sint-Catharinaplein en de Kremerstraat. De aanmeldingen komen inmiddels binnen en op dit moment hebben al 44 organisaties opgegeven mee te willen doen. In 2018 waren het 94 verenigingen en organisaties die deelnamen. Ons streven is om ook in 2022 dit aantal minstens weer te bereiken. Doet ook jullie vereniging of club mee?

Voldoening

Ons doel is om het mogelijk te maken elkaar te ontmoeten en te laten zien wat wij in de Bergse samenleving allemaal doen in onze vrije tijd, vanuit ons hart. Samen muziek maken, sporten, zorg verlenen, de maatschappij versterken en mensen dichter bij elkaar brengen. Het is een dag om te laten zien dat we veel doen zonder dat daar iets anders tegenover hoeft te staan. Het enige waar het om gaat is het beleven van plezier en het krijgen van voldoening.

Meer interessante berichten:

Gezinsmiddag op 8 oktober

Gezinsmiddag op 8 oktober

Het gezinspastoraat van het bisdom Breda organiseert zondagmiddag 8 oktober samen met enkele ouders uit Bergen op Zoom een gezinsmiddag in de Sint Catharinakapel. De gezinsmiddag start na de zondagsviering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, waar ook KinderWoordDienst is.

Lees meer
Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Oktober is de wereldmissiemaand. Het eerste weekend van oktober (7-8 oktober) vieren wij wereldmissiedag van de kinderen. Op 22 oktober is het Missiezondag. Onder de titel ‘Met brandend hart’ ( Lucas 24,32) voert Missio dit jaar campagne voor de wereldmissiemaand. Missio laat je kennismaken met de christenen in Libanon.

Lees meer