Bijeenkomst Rouw en Verlies 11 september

door | sep 7, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Zondag 11 september is de eerste bijeenkomst na de zomer van Rouw en Verlies, met als thema: “Opnieuw beginnen”, “De draad weer oppakken”.

Als je een dierbare verliest die dichtbij je staat dan verandert dat je leven ingrijpend. Niets is meer hetzelfde. Je moet een nieuwe start maken, maar kun je dat wel opnieuw beginnen of borduur je juist voort op wat was?

Viering in Catharinakapel

We staan hierbij samen stil in de viering van Rouw en Verlies op zondag 11 september 2022. We hopen je dan weer te ontmoeten in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat te Bergen op Zoom om 14:30 uur en hopelijk kunnen we de viering dan weer afsluiten met een kop koffie of thee om na te praten en te delen. Vanwege de catering is het handig als je je kunt aanmelden (Parochiesecretariaat: 0164 233 574).
Ken je andere mensen die mogelijk belangstelling hebben voor deze viering wil je deze uitnodiging dan doorgeven of hen er op attent maken?

Overige data

De volgende bijeenkomsten van Rouw en Verlies zijn op zondag 18 december, 12 maart en 9 juli.

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer