Bijzondere Vastenavendviering via Zuidwest TV

door | feb 11, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 14 februari is de 24e Vastenavendviering coronaproof via ZuidwestTV te zien om 12.00 uur.
Verrasingen

Het zal een viering met verrassingen zijn. De viering heeft als thema ‘Me bloeie wir op’. Op passende wijze wordt dominee Willem Vermeulen in het zonnetje gezet. Hij neemt eind deze maand na 33 jaar predikant te zijn afscheid en is medegrondlegger van deze oecumenische viering.

Ook de nieuwe Oogheid Wannes III wil alle krabben van de Peperbus groeten.

Beleef-het-mee-tasje

Meer dan 250 krabben kunnen de dienst volgen met een speciaal tasje wat ze gratis konden bestellen, zoals ze op de foto te zien zijn. Hiermee wordt het vieren thuis leutig gemaakt. In het tasje zit het boekje van de viering en andere benodigdheden voor de viering.

Spannend voor de jongsten is wie de kleurwedstrijd gewonnen heeft.

Viering kijken

Kijk op zondag 14 februari om 12.00 uur via ZuidWest TV, op televisie op via internet.

Meer interessante berichten:

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Op woensdag 24 maart bezorgen wij tussen 15.00 en 17.00 uur een vastenmaaltijd bij je thuis. Zo kun je thuis van een heerlijke vastenmaaltijd genieten.

Lees meer
De seniorenvieringen op weg naar Pasen

De seniorenvieringen op weg naar Pasen

Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen er enigszins anders uitzien. De werkgroep heeft 3 seniorenvieringen als alternatief met als thema: “In de handen van mensen”.

Lees meer
Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden. Doe je mee? 24 uur lang stilte en gebed toegewijd aan God in de Sint Gertrudiskerk (behalve tijdens de uren van de avondklok, dan bidden we thuis) In het bijzonder gedenken we onze coronaslachtoffers.

Lees meer