Bijzondere Vastenavendviering via Zuidwest TV

door | feb 11, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 14 februari is de 24e Vastenavendviering coronaproof via ZuidwestTV te zien om 12.00 uur.
Verrasingen

Het zal een viering met verrassingen zijn. De viering heeft als thema ‘Me bloeie wir op’. Op passende wijze wordt dominee Willem Vermeulen in het zonnetje gezet. Hij neemt eind deze maand na 33 jaar predikant te zijn afscheid en is medegrondlegger van deze oecumenische viering.

Ook de nieuwe Oogheid Wannes III wil alle krabben van de Peperbus groeten.

Beleef-het-mee-tasje

Meer dan 250 krabben kunnen de dienst volgen met een speciaal tasje wat ze gratis konden bestellen, zoals ze op de foto te zien zijn. Hiermee wordt het vieren thuis leutig gemaakt. In het tasje zit het boekje van de viering en andere benodigdheden voor de viering.

Spannend voor de jongsten is wie de kleurwedstrijd gewonnen heeft.

Viering kijken

Kijk op zondag 14 februari om 12.00 uur via ZuidWest TV, op televisie op via internet.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer