Bijzondere Vastenavendviering via Zuidwest TV

door | feb 11, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 14 februari is de 24e Vastenavendviering coronaproof via ZuidwestTV te zien om 12.00 uur.
Verrasingen

Het zal een viering met verrassingen zijn. De viering heeft als thema ‘Me bloeie wir op’. Op passende wijze wordt dominee Willem Vermeulen in het zonnetje gezet. Hij neemt eind deze maand na 33 jaar predikant te zijn afscheid en is medegrondlegger van deze oecumenische viering.

Ook de nieuwe Oogheid Wannes III wil alle krabben van de Peperbus groeten.

Beleef-het-mee-tasje

Meer dan 250 krabben kunnen de dienst volgen met een speciaal tasje wat ze gratis konden bestellen, zoals ze op de foto te zien zijn. Hiermee wordt het vieren thuis leutig gemaakt. In het tasje zit het boekje van de viering en andere benodigdheden voor de viering.

Spannend voor de jongsten is wie de kleurwedstrijd gewonnen heeft.

Viering kijken

Kijk op zondag 14 februari om 12.00 uur via ZuidWest TV, op televisie op via internet.

Meer interessante berichten:

Woestijn-of toch niet?

Woestijn-of toch niet?

De commercie lijkt steeds meer vat op ons leven te krijgen. Ook in de laatste maanden van het jaar worden de christelijke feesten steeds meer overschaduwd door feesten of varianten die primair de commercie lijken te dienen. Denk hierbij aan Halloween, Black Friday en zelfs Sinterklaas en Kerstmis.

Lees meer
Geloofsgesprek parochies Brabantse Wal

Geloofsgesprek parochies Brabantse Wal

Doe mee, kom in beweging! Dat is de uitnodiging van paus Franciscus aan ons allemaal in voorbereiding op de bisschoppensynode van 2023. Graag nodigen wij je daarom uit om deel te nemen aan een geloofsgesprek.

Lees meer