Bijzondere Vastenavendviering via Zuidwest TV

door | feb 11, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 14 februari is de 24e Vastenavendviering coronaproof via ZuidwestTV te zien om 12.00 uur.
Verrasingen

Het zal een viering met verrassingen zijn. De viering heeft als thema ‘Me bloeie wir op’. Op passende wijze wordt dominee Willem Vermeulen in het zonnetje gezet. Hij neemt eind deze maand na 33 jaar predikant te zijn afscheid en is medegrondlegger van deze oecumenische viering.

Ook de nieuwe Oogheid Wannes III wil alle krabben van de Peperbus groeten.

Beleef-het-mee-tasje

Meer dan 250 krabben kunnen de dienst volgen met een speciaal tasje wat ze gratis konden bestellen, zoals ze op de foto te zien zijn. Hiermee wordt het vieren thuis leutig gemaakt. In het tasje zit het boekje van de viering en andere benodigdheden voor de viering.

Spannend voor de jongsten is wie de kleurwedstrijd gewonnen heeft.

Viering kijken

Kijk op zondag 14 februari om 12.00 uur via ZuidWest TV, op televisie op via internet.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer