Boekje “Gebed op de vingertoppen” te koop

door | jun 16, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Paus Franciscus geeft ons in dit kleine boekje een eenvoudig hulpmiddel om te bidden. Bij iedere vinger van je hand past een eigen intentie.
Intenties

Bij je duim kun je bijvoorbeeld bidden voor de mensen die het dichtst bij je staan, omdat je duim ook het dichtst bij je is. Bij de ringvinger kun je bidden voor de zwakken, voor mensen met problemen en voor zieken. Zo heeft iedere vinger een eigen gebedssuggestie.

Te koop

Het boekje “Gebed op de vingertoppen” kost € 2,- en is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar in de OLV van Lourdeskerk, St.- Gertrudiskerk en op het Parochiecentrum. In het boekje zit ook een mooie witte rozenkrans.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 21 april is het Roepingenzondag. Daarom bidden we dit weekend in alle vieringen voor roepingen tot het priesterschap, diaconaat en het religieuze leven. Zondagmiddag is er in Hulst een gebedsbijeenkomst voor het bisdom Breda rond roepingen, bij de reliek van Bernadette.

Lees meer