Boekje “Gebed op de vingertoppen” te koop

door | jun 16, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Paus Franciscus geeft ons in dit kleine boekje een eenvoudig hulpmiddel om te bidden. Bij iedere vinger van je hand past een eigen intentie.
Intenties

Bij je duim kun je bijvoorbeeld bidden voor de mensen die het dichtst bij je staan, omdat je duim ook het dichtst bij je is. Bij de ringvinger kun je bidden voor de zwakken, voor mensen met problemen en voor zieken. Zo heeft iedere vinger een eigen gebedssuggestie.

Te koop

Het boekje “Gebed op de vingertoppen” kost € 2,- en is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar in de OLV van Lourdeskerk, St.- Gertrudiskerk en op het Parochiecentrum. In het boekje zit ook een mooie witte rozenkrans.

Meer inspiratie:

Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 bidden we in de parochie de Noveen tot de Maagd der Armen oftewel Onze Lieve Vrouw van Banneux. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Vanaf donderdag 16 september bidden we de Noveen tot de Heilige Pater Damiaan van Molokai. De Noveen is te downloaden op de website en in druk te verkrijgen op het parochiecentrum.

Lees meer