Communie brengen bij andere parochianen

door | okt 26, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Het is mogelijk om voor een familielid of een parochiaan die niet naar de kerk kan komen de communie mee naar huis te nemen.

Neem dan een pixis mee op het moment dat je zelf de communie ontvangt. Draag een mondkapje en ontsmet je handen. Reik de communie zo mogelijk uit met een pincet. Of leg de pixis neer, zodat de communicant de hostie zelf kan pakken.

Meer interessante berichten:

Vrijwilligers gezocht

VACATUREBANK Degene die interesse heeft in onderstaande vacatures kan contact opnemen met het parochiecentrum.

ReliVisie uit Steenbergen

Op vrijdag 27 november kwam de uitzending van ReliVIsie uit Steenbergen. Kijk de uitzending terug via de link naar de website van ZuidWestTV.

Parochieblad inZOOMen uitgekomen

In het parochieblad inZOOMen Winter 2020 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Weliswaar wordt er al op zo veel mogelijk manieren over gecommuniceerd, toch is het goed dat u de gevolgen voor onze parochie nog eens rustig kunt lezen.”