Dankviering Titus Brandsma

door | mei 24, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Zondag 22 mei was er in Den Bosch een dankviering voor de heiligverklaring van Titus Brandsma. Pastoor Paul Verbeek was erbij en bood kardinaal Eijk een beeldje aan van de nieuwe heilige. Het beeldje is ook te koop.
Prentje

Als herinnering aan de heiligverklaring is een prentje uitgegeven. Dat kun je hier downloaden.

Beeld van Titus Brandsma

Op 15 mei, de dag van de heiligverklaring plaatsten we een beeld van Titus Brandsma van beeldhouwer Hendrik Tolboom in de St.-Gertrudiskerk. Pastoor Paul Verbeek bood na afloop van de dankviering op 22 mei eenzelfde beeld aan, aan kardinaal Wim Eijk. De beeldhouwer was daar ook bij.

Het is mogelijk zelf een exemplaar van dit beeld aan te schaffen. Het is voor € 100,- te koop. Neem bij interesse contact op met pastoor Paul Verbeek.

Meer interessante berichten:

Maria Ommegang trekt weer

Maria Ommegang trekt weer

Zondag 26 juni trekt de Maria Ommegang weer door de stad. Dát de dankstoet aan Maria weer kan trekken is verheugend. Zo zetten we in Bergen op Zoom de traditie voort, die kapelaan Ooijens in 1943 in gang zette.

Lees meer
Nadenken over een aanbod voor gezinnen

Nadenken over een aanbod voor gezinnen

Woensdag 29 juni nodigen we ouders van basisschoolkinderen uit om met ons mee te denken en te dromen. Doel is om te komen tot een nieuw aanbod voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Lees meer