Donderdag 16 maart op pad naar Alphen en Riel

door | mrt 1, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Een bezoek aan de St. Antonius Abt-kerk van Riel en de Sint-Willibrorduskerk in Alphen
Vertrek 13.00 uur vanaf de parochiecentrum

Uiterlijk 1.00 uur vertrekt de groep Geloof Verbeeld vanaf het parochiecentrum.

Om 2 uur worden we welkom geheten in de St. Antonius Abt-kerk van Riel. Na ongeveer drie kwartier gaat de tocht verder voor een bezoek aan de Sint-Willibrorduskerk in Alphen. Daarna gezellig koffie drinken in een restaurant aldaar.

Als er nog mensen zijn die ook wel eens met ons mee willen gaan, dan kan dat altijd: als we maar genoeg auto’s met chauffeur hebben. Er wordt van hen verwacht dat zij zelf uitzoeken hoe ze moeten rijden. We hopen dat veel mensen met ons meegaan.

Degenen die al gereageerd hadden, hoeven dit niet meer te doen, natuurlijk.
Groetjes en tot ziens op donderdag 16 maart.
Toos de Wit – Bennebroek Telefoonnummer 0164 – 240011

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 21 april is het Roepingenzondag. Daarom bidden we dit weekend in alle vieringen voor roepingen tot het priesterschap, diaconaat en het religieuze leven. Zondagmiddag is er in Hulst een gebedsbijeenkomst voor het bisdom Breda rond roepingen, bij de reliek van Bernadette.

Lees meer