Doorgeefpunt open

door | jan 18, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Het Doorgeefpunt is ook dit jaar weer iedere woensdag geopend, met uitzondering van de schoolvakanties. In het Doorgeefpunt worden spullen gratis geschonken door iedereen die het over heeft. Wie het nodig heeft, kan de spullen voor het dagelijks leven en zorg, gratis ophalen. Caritas brengt dit goede doel met dit bericht onder onze aandacht.
Op woensdag geopend

Het Doorgeefpunt is, met uitzondering van de schoolvakanties, geopend op woensdag van 9.30 tot 13.30 uur. Ieder die spullen voor het dagelijks leven en zorg nodig heeft, kan ze gratis meenemen. Ieder die zulke spullen overheeft, kan ze op diezelfde tijd, komen brengen.
Het gaat om spullen op het gebied van:
Slapen – Beddengoed, dekens, dekbedden, kussens
Wassen – Handdoeken, washandjes, zeep
Eten – servies, keukengerei, pannen
Zorgen – hulpmiddelen, verbandmateriaal

Het Doorgeefpunt schrijft: “We hopen op een jaar waar we weer veel kunnen doen en betekenen voor iedereen die dat hard nodig heeft. Heel graag tot ziens bij ons in Het Doorgeefpunt.”
Adres: Bernadettestraat 4, Bergen op Zoom. E-mail: hetdoorgeefpunt@hotmail.com en via Facebook: Het Doorgeefpunt

De spullen worden gratis geschonken door iedereen die het over heeft en zijn gratis voor iedereen die het nodig heeft • De activiteiten worden uitgevoerd door een sterk team.

Meer interessante berichten:

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

Lees meer
Herdenking Watersnoodramp

Herdenking Watersnoodramp

Op 1 februari wordt in de kerken van Lepelstraat en Halsteren de Watersnoodramp herdacht. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 verdronken in Halsteren 63 mensen en in Lepelstraat 15 mensen.

Lees meer