“Een briljanten eer voor René Buijs bij Sint Caeciliafeest”

door | dec 6, 2023 | Nieuws

Met grote vreugde en trots deelt Astrid Halfhide mee dat het gewaardeerde koorlid René Buijs een bijzonder eerbetoon heeft ontvangen tijdens het zeer gezellige Sint Caeciliafeest van het Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes.
René Buijs 60 jaar koorlid

René, die al 60 jaar zijn muzikale talent en toewijding aan ons koor schenkt, is door het Kerkkoor geëerd met een schitterende gouden koorspeld, verrijkt met een briljant, als erkenning voor zijn lange en trouwe dienst. Er zijn niet velen die hem dat nadoen.

Deze onderscheiding is niet alleen een erkenning van zijn uitzonderlijke bijdrage aan de muzikale liturgie van de Lievevrouweparochie, voornamelijk in de parochiekerk OLV van Lourdes, maar ook een blijk van waardering voor zijn onwrikbare toewijding. René’s muzikale reis met ons koor is een inspirerende getuigenis van zijn diepe geloof en liefde voor kerkmuziek.

Van het bestuur van de Lievevrouweparochie ontving hij een prachtige bos bloemen om de waardering kracht bij te zetten. De oplettende lezer weet wel, dat René – op voordracht van de parochie – bij de Lintjesregen van april 2023 in de prijzen viel voor zijn jarenlange inzet en toewijding voor de liturgie en zijn andere werkzaamheden binnen de parochie.

Laten we samen René feliciteren met deze bijzondere erkenning, hem bedanken voor de muzikale rijkdom die hij ons heeft gebracht en hopen dat hij dat nog lang mag voortzetten in goede gezondheid en welzijn. Zijn toewijding is een inspiratie voor ons allen en een levend voorbeeld van de geest van onze geloofsgemeenschap.

Met hartelijke groeten,

Astrid Halfhide, secretaris Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.