Een pracht TV-viering op 23 juni met jouw hulp?

door | jun 4, 2024 | Nieuws

Op zondag 23 juni is er de KRO NCRV TV-viering vanuit de St.-Gertrudiskerk. Uiteraard willen wij op de landelijke tv goed naar voren komen. Hiervoor willen wij de puntjes op de “i” zetten door op 13 juni een aantal kandelaars mooi op te poetsen.

Woensdagochtend op 12 juni van 9.30 – 12.00 uur willen we dit gaan doen en jouw hulp is hierbij meer dan gewenst! Samen is het zo gedaan, gezellig onder het genot van een kopje koffie. We doen dit in de keuken van de Gertrudiskerk.

Aanmelden mag via info@lievevrouweparochie.nl of tel: 0164 – 233574 : ik kom 12 juni ’s morgens helpen in de Gertrudis! Maar je mag er ook gewoon zijn! We zien je graag, om samen aan de slag te gaan.

Meer interessante berichten:

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Hebben jullie je al aangemeld voor het tuinfeest van aanstaande zaterdag 22 juni? Het wordt een leuke middag met sport en spel, met dans en wat lekkers, en een leuke kinderviering. Van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin van het Parochiecentrum.

Lees meer
KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

Zondag 23 juni wordt de eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk om 10.00 uur live uitgezonden door KRO NCRV op NPO 2. Voorganger is pastoor Paul Verbeek, HMR ondersteunt de liturgie met zang en muziek. Ieder is van harte welkom om in de kerk mee te vieren. De overige vieringen dit weekend vervallen.

Lees meer