Eucharistieviering gedachtenis Onze Lieve Vrouw van Lourdes

door | feb 3, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op donderdag 11 februari om 19.00 uur in de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes vieren we de H. Eucharistie in verband met de gedachtenis van deze dag “Onze Lieve Vrouw van Lourdes”.
Gedachtenis Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Op donderdag 11 februari om 19.00 uur in de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes vieren we de H. Eucharistie in verband met de gedachtenis van deze dag “Onze Lieve Vrouw van Lourdes”. In deze viering zal het pastoraal team van de parochie voorgaan. Een delegatie van het Kerkkoor Onze lieve Vrouw van Lourdes zal de liturgie ondersteunen.

Werelddag van de zieken

Op deze dag is het tevens de “Werelddag van de zieken”. Deze dag is in 1992 ingesteld door paus Johannes Paulus II om jaarlijks te vieren.

Reservering

Als u deze viering wilt bijwonen, dient u te reserveren op telefoonnummer 0164 – 234867 en dat kan op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur.

Meer interessante berichten:

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Op woensdag 24 maart bezorgen wij tussen 15.00 en 17.00 uur een vastenmaaltijd bij je thuis. Zo kun je thuis van een heerlijke vastenmaaltijd genieten.

Lees meer
De seniorenvieringen op weg naar Pasen

De seniorenvieringen op weg naar Pasen

Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen er enigszins anders uitzien. De werkgroep heeft 3 seniorenvieringen als alternatief met als thema: “In de handen van mensen”.

Lees meer
Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden. Doe je mee? 24 uur lang stilte en gebed toegewijd aan God in de Sint Gertrudiskerk (behalve tijdens de uren van de avondklok, dan bidden we thuis) In het bijzonder gedenken we onze coronaslachtoffers.

Lees meer