Gebed van een tiener

door | mei 17, 2023 | Inspiratie, Jongeren, Nieuws

Tienergroep On the Move was begin mei op weekend. Naast alle gezelligheid en het uitstapje naar het Klimbos, hebben zij ook eigen gebeden gemaakt.

Het maken van een gebed was iets wat de tieners nog niet vaak hadden gedaan. Ze kregen de opdracht om zelf een gebed te schrijven, waar een aantal steekwoorden in terug moesten komen. De meiden schreven samen het volgende gebed, wat tiener Indah ook bad in de eucharistieviering van 11.00 uur op 7 mei.

Goede God,
Wij danken U voor de reis onderweg hierheen.
Wij zijn heel dankbaar dat wij hier mochten samenkomen voor ons geloof.
Wij vinden het heel fijn dat wij aan Jezus zijn kant staan,
omdat Hij een licht is voor veel mensen,
en voor sommigen nog steeds is.
Amen.

Meer inspiratie:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Peuter-/kleuterkerk met Pinksteren

Peuter-/kleuterkerk met Pinksteren

Zondag 19 mei is er weer een viering van de Peuter/ kleuterkerk “Geef mij je hand”, voor de allerjongsten en hun gezin. Pastor Fredi Hagedoorn gaat voor in deze viering over Pinksteren. Pinksteren gaat over durven. Durf jij al veel of ben je wel eens verlegen? Ontdek en vier mee.

Lees meer
Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer