Geef vandaag voor de kerk van morgen

door | jan 12, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Actie Kerkbalans 2022 gaat van start
‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’

Met ingang van 16 januari gaat Actie Kerkbalans 2022 van start. Het thema is dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze parochie een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 weer op u mogen rekenen! De actie is dit jaar speciaal aanbevolen. Door de verschillende lockdowns heeft de parochie veel minder financiële ondersteuning mogen krijgen dan voor de coronapandemie.

Voor de kerk van morgen

De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Zeker na een ingewikkelde coronatijd willen we als kerk nu weer vooruit. Om ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Om uitnodigend te zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Samen voor onze kerk

Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier in januari ruimhartig in. U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken. Kijk voor meer informatie op www.lievevrouweparochie.nl.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.
Op naar de kerk van morgen!
Werkgroep Actie Kerkbalans

Meer interessante berichten:

Jezus deelt, en wij delen Hem

Jezus deelt, en wij delen Hem

Zondag 30 januari komt de TV-mis (op NPO2) uit onze parochiekerk OLV van Lourdes. Daar zijn we best trots op. Maar het vraagt ook een behoorlijke inspanning.

Lees meer