Geloof Verbeeld naar Oudenbosch

door | nov 13, 2023 | Nieuws

Donderdag 23 november organiseert de groep Geloof Verbeeld een uitstap naar Oudenbosch. Het Zouavenmuseum, het plein van St. Louis en de begraafplaats staan op het programma. Ieder die wil, kan aansluiten.

Margrit Kaspers begeleidt het bezoek. Verzamelen om 9.30 uur op het Parochiecentrum, zodat ieder om 10.00 uur in het museum is, Markt 31 in Oudenbosch (zie foto). Parkeren kan naast de basiliek. Het museum kost € 6,- tenzij je een museumkaart hebt. De rondleiding in St. Louis kost € 1,- per persoon. Daarna drinken we samen.

Geloof Verbeeld

Geloof Verbeeld bezoekt een paar keer per jaar bijzondere musea en kerken. Iedereen die wil, kan aansluiten. De kosten zijn voor eigen rekening. Het vervoer kan onderling geregeld worden of via mevr Toos de Wit-Bennebroek. Meld je van te voren aan bij haar op 0164-240011.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer