Geloofsfeest voor kinderen

door | mrt 29, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 15 april in Roosendaal. Met zoveel mogelijk kinderen willen we het Paasfeest nog eens vieren en meemaken wat er daarna gebeurde! Het Geloofsfeest wordt georganiseerd door het gezinspastoraat van bisdom Breda.

In onze feesttent komt Matthijs mét zijn buikspreekpop Henkie. We gaan op zoek naar de leerlingen die Jezus voor het eerst gezien hebben. Hopelijk kun jij ze vinden!
’s Middags gaan we in workshops aan de slag. Zo knutselen we bijvoorbeeld wat moois. Niet alleen om zelf te houden, maar ook voor anderen: leerlingen van Jezus delen uit! We sluiten af met een feestelijke Eucharistieviering.
Neem je jas en je eigen lunch mee.

Workshop voor ouders

Voor de ouders en begeleiders is er een workshop over ‘Geloof meegeven aan je kinderen’. Een echtpaar zal op interactieve wijze hierover spreken. Niet alleen vanuit ervaring, maar ook vanuit een wetenschappelijk onderzoek dat hiernaar gedaan is: wat zijn factoren die van invloed zijn op de geloofsopvoeding?

Praktisch

Startlocatie: Pastorie van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal
Tijd: 15 april van 9.30 tot 15.00 uur
Kosten: 5 euro per deelnemer (kinderen en begeleiders), Graag vooraf overmaken naar: Franciscuscentrum, NL 91 RABO 0158 7840 22. Vermeld bij omschrijving: Geloofsfeest 2023 en het aantal deelnemers
Kijk voor meer informatie, inschrijving en het exacte programma op www.gezinengeloof.nl/feest

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer