Geloofsfeest voor kinderen

door | mei 18, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 17 juli 2021 in Roosendaal. Dit jaar zijn we de 'koning te rijk', want wij zijn uitgenodigd op het feest van Koning Jezus.
Programma voor kinderen

In het paleis van Koning Jezus gaan we allemaal leuke, spannende en mooie opdrachten doen. Eerst gaan we kijken naar de voorstelling ‘Hieperdepiep’ van kindertheater ONWIJZ. In deze grappige en mooie toneelopvoering nodigt de jarige koning alle mensen uit zijn land uit voor een koninklijk feest. Maar of dat goed gaat…

Daarna:

  • Gaan we in de paleistuin een schat opgraven,
  • In de Schatkamer een code ontcijferen,
  • In de Kunstzaal een koninklijk kunstwerk maken
  • en in de Koninklijke Kapel op audiëntie bij de Koning.

We sluiten af met een feestelijke Eucharistieviering.

Voor ouders

Voor de ouders en begeleiders is er een interessante workshop ‘Als ze maar gelukkig worden’, gegeven door Willemijn de Weerd. Willemijn heeft meer dan vijftig kinderboeken geschrevenen en ze is zelf moeder van vier kinderen.

Praktisch

Het geloofsfeest voor kinderen vindt op zaterdag 17 juli van 9.30 tot 15.00 uur plaats in de Tuin van van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal (loopafstand van het station). Deelname kost € 5,- per deelnemer. Neem je lunchpakketje mee. Het geloofsfeest gaat zeker door. Als de ontmoeting in de tuin vanwege corona niet kan, is het feest online. Ga naar sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/geloofsfeest-2021 om je aan te melden.

Organisatie

Het Geloofsfeest voor kinderen is een initiatief van het het Sint Franciscuscentrum – het vormingscentrum van het Bisdom van Breda en verschillende parochies uit het bisdom.

Download hier de flyer: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2021/05/2021-flyer-geloofsfeest.pdf

Meer interessante berichten:

Maria Ommegang film

Maria Ommegang film

Komend weekend zijn de opnames voor de film van de Maria Ommegang. In de film zijn twaalf verschillende scènes uit de Ommegang te zien, waaronder de zeven vreugdes van Maria. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om ook een rol te spelen.

Lees meer
Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.

Lees meer