Geloofsfeest voor kinderen

door | jul 7, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 17 juli 2021 in Roosendaal. Dit jaar zijn we de 'koning te rijk', want wij zijn uitgenodigd op het feest van Koning Jezus.
Programma voor kinderen

In het paleis van Koning Jezus gaan we allemaal leuke, spannende en mooie opdrachten doen. Eerst gaan we kijken naar de voorstelling ‘Hieperdepiep’ van kindertheater ONWIJZ. In deze grappige en mooie toneelopvoering nodigt de jarige koning alle mensen uit zijn land uit voor een koninklijk feest. Maar of dat goed gaat…

Daarna:

  • Gaan we in de paleistuin een schat opgraven,
  • In de Schatkamer een code ontcijferen,
  • In de Kunstzaal een koninklijk kunstwerk maken
  • en in de Koninklijke Kapel op audiëntie bij de Koning.

We sluiten af met een feestelijke Eucharistieviering.

Voor ouders

Voor de ouders en begeleiders is er een interessante workshop ‘Als ze maar gelukkig worden’, gegeven door Willemijn de Weerd. Willemijn heeft meer dan vijftig kinderboeken geschrevenen en ze is zelf moeder van vier kinderen.

Praktisch

Het geloofsfeest voor kinderen vindt op zaterdag 17 juli van 9.30 tot 15.00 uur plaats in de Tuin van van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal (loopafstand van het station). Deelname kost € 5,- per deelnemer. Neem je lunchpakketje mee. Het geloofsfeest gaat zeker door. Als de ontmoeting in de tuin vanwege corona niet kan, is het feest online. Ga naar sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/geloofsfeest-2021 om je aan te melden.

Organisatie

Het Geloofsfeest voor kinderen is een initiatief van het het Sint Franciscuscentrum – het vormingscentrum van het Bisdom van Breda en verschillende parochies uit het bisdom.

Download hier de flyer: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2021/05/2021-flyer-geloofsfeest.pdf

Meer interessante berichten:

Versoepeling coronamaatregelen

Versoepeling coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 2 oktober versoepelen we de coronamaatregelen in onze kerken, volgens het besluit van de Nederlandse bisschoppen. We laten de anderhalve meter los en opgeven en registreren is niet meer nodig.

Lees meer