Gerarduskalender 2021 in november te koop

door | okt 27, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

De Gerarduskalender 2021 uit Wittem is weer te verkrijgen.

Voor velen al een bekend ritueel: elke dag een mooie spreuk om de dag mee te beginnen. Een kalender die je een héél jaar 2021 gezelschap houdt.

Ze is weer de gehele maand november te koop in de kerk na de vieringen in het weekend. Of aan huis bij mevr. C. Thissen-Borghouts Borgvlietsedreef 86. Tel: 0164-236707. De kalender kost € 7,95

Meer interessante berichten:

Noveen tot de Maagd met het gouden hart Beauraing

Met ingang van maandag 23 november bidden we als parochie in deze Coronapandemie tot de Maagd met het gouden hart. Het bidden van deze Noveen heeft een speciale betekenis, omdat het op 29 november 2020 de 88ste verjaardag is van de verschijningen in Beauraing.

Uitzending gemist

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.