Gezinsmiddag op 8 oktober

door | sep 27, 2023 | Kinderen, Nieuws

Het gezinspastoraat van het bisdom Breda organiseert zondagmiddag 8 oktober samen met enkele ouders uit Bergen op Zoom een gezinsmiddag in de Sint Catharinakapel. De gezinsmiddag start na de zondagsviering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, waar ook KinderWoordDienst is.

Van harte welkom op onze gezinsmiddag: we eten samen, maken een mooie wandeling en sluiten af met gebed. Voor ouders die dat willen is er gelegenheid voor extra gebedstijd en/of een gesprek met een priester. Ook ouders die alleen hun kinderen opvoeden zijn van harte welkom!

Programma

Rond 12.30 uur (als de mis is afgelopen) op zondagmiddag beginnen we met een American lunch – ieder neemt wat lekkers mee.
13.15 uur Mariazoektocht door het centrum van Bergen op Zoom
15.30 uur Wat drinken. Ouders kunnen nog even rustig bidden, de kinderen lekker spelen.
16.00 uur Afsluiting bij de Heer zelf: we zingen en bidden samen.
Rond 16.30 uur gaat ieder weer naar huis.
Zondag 8 oktober 2023 in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat, in Bergen op Zoom. Ga voor vragen/ aanmelden naar https://sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/gezinsmiddagen

KinderWoordDienst

Zondag 8 oktober is er in de viering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk weer KinderWoordDienst voor alle kinderen van de basisschool.
De eerstvolgende Peuterkleuterviering voor de allerjongsten is op zondag 5 november.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer