Gezinsviering met als thema: Vasten

door | feb 18, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 27 februari is er om 15.00 uur in de stadskerk van St.-Gertrudis een gezinsviering. Deze viering is speciaal voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar.

We hebben het samen over de vasten. Dat betekent dat je een tijdje wat minder snoept of televisie kijkt, op weg naar Pasen. Als je dan tijd over houdt, kun je daarmee iets goeds doen voor iemand anders, zoals je papa of mama helpen. Natuurlijk is er ook een verhaal over Jezus. En we luisteren naar liedjes.

Reserveren is nodig

Je kunt voor de gezinsviering telefonisch reserveren op werkdagen bij het Parochiecentrum, tussen 9.00 en 15.30 uur (behalve vrijdagmiddag). Bel naar 0164-233574.

Lekker warm

We hopen dat een warme vieringen wordt! Ook letterlijk, want de St.-Gertrudiskerk kunnen we goed verwarmen. Daarom hebben we speciaal voor deze kerk gekozen. Kom jij ook?

Palmzondag

Op Palmzondag, 28 maart, is er eer een gezinsviering, ook om 15.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Zet je die alvast in je agenda?

Meer interessante berichten:

De eerste geloofsleerling

De eerste geloofsleerling

Het vierde evangelie – van de evangelist Johannes – hanteert de tegenstelling tussen donker en licht. Jezus brengt licht. Johannes vertelt over een ontmoeting van Jezus met Nikodémus (Joh. 3, 14-21). Nikodémus is de eerste geloofsleerling. Hier start de missionaire kerk waar we tegenwoordig zo veel over spreken en aandacht voor hebben.

Lees meer
Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer