Gezocht: aanvulling voor het livestreamteam

door | dec 4, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Gezocht: technisch talent met hart voor de kerk!

Vanuit beide kerken gaan we binnenkort onze vieringen livestreamen. Jouw taak: de knoppen bedienen, zodat iedereen de viering goed kan zien.
Je bent beschikbaar op zaterdagavond of zondagochtend. Je krijgt goede uitleg en komt in een gezellig “stream-team”.
Ben jij degene die we zoeken?
Mail dan naar antonjanssen@lievevrouweparochie.nl

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.