Gift voor verwarming ook mogelijk via iDEAL

door | nov 9, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Vorige week deed de werkgroep fondsenwerving een oproepje. Wie een gedeelte van zijn of haar energietoeslag kan missen, kan dit schenken als een gift voor de verwarming van de kerken en het parochiecentrum. Vanaf nu is het mogelijk deze gift ook via iDEAL te schenken.
Verwarmingskosten

Wij kunnen jouw hulp als parochie heel goed gebruiken! Je krijgt in november en december 2022 iedere maand 190 euro energietoeslag van de overheid. Hoe fijn zou het zijn als je dit bedrag op het moment dat je het niet hoeft te betalen aan de energieleverancier, overmaakt aan onze parochie? Kun je deze bedragen missen of een gedeelte ervan, draag dit dan bij aan de warmte van onze parochie!

Betalen via overmaken of iDEAL

Je kunt je gift overmaken op NL35 RABO 0106 1043 30 Lievevrouweparochie (Bergen op Zoom) o.v.v. energierekening parochie.
Je kunt ook betalen via iDEAL, door de QR-code te scannen.
De Lievevrouweparochie is een ANBI instelling met RSIN nummer 002572084.
Wellicht geeft jouw gift jou ook nog een fiscaal voordeel. Hartelijk dank voor je bijdrage!

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer