Handdoeken en washandjes voor ‘t Doorgeefpunt

door | nov 22, 2023 | Nieuws

In het weekend van 25 en 26 november is er rond de weekendvieringen een inzameling voor 't Doorgeefpunt. Er zullen manden in de kerken staan waar je nieuwe handdoeken en washandjes kunt doneren. Deze zijn, samen met de opbrengst van de tweede collecte, voor cliënten van 't Doorgeefpunt.

Wijkverpleegster Pierette Schoon komt in alle weekendvieringen vertellen over ‘t Doorgeefpunt (zie foto). In ‘t Doorgeefpunt kunnen mensen met een smalle beurs gratis spullen ophalen. Dit zijn spullen die voorzien in basisbehoeften: wassen, slapen, keukengerei en zorg.
Pierette ontmoette een moeder die voor een logeerpartij van vriendjes van haar kinderen handdoeken kwam halen. Zo kon ze deze logee een nieuwe handdoek geven, in plaats van een tot op de draad versleten handdoek. ‘t Doorgeefpunt kan een voorraad handdoeken en washandjes goed gebruiken.

Inzameling en collecte

Caritas Bergen op Zoom organiseert dit weekend de inzameling en zorgt in beide kerken voor manden. Daar kun je nieuwe handdoeken en washandjes voor ‘t Doorgeefpunt in doen. De opbrengst van de tweede collecte maakt Caritas ook over aan ‘t Doorgeefpunt. Heel veel dank voor jullie hulp!

Openingstijden

Het Doorgeefpunt is open voor eenieder die het nodig heeft, op iedere eerste woensdag van de maand van 09.00 – 12.00 uur. Spullen brengen kan alleen op afspraak, spullen die nodig zijn voor de basisbehoeften zoals hierboven benoemd. Om een afspraak te maken kan je mailen of telefonisch contact opnemen. E: hetdoorgeefpunt@hotmail.com T: 06 33416193

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer