Handdoeken en washandjes voor ‘t Doorgeefpunt

door | nov 22, 2023 | Nieuws

In het weekend van 25 en 26 november is er rond de weekendvieringen een inzameling voor 't Doorgeefpunt. Er zullen manden in de kerken staan waar je nieuwe handdoeken en washandjes kunt doneren. Deze zijn, samen met de opbrengst van de tweede collecte, voor cliënten van 't Doorgeefpunt.

Wijkverpleegster Pierette Schoon komt in alle weekendvieringen vertellen over ‘t Doorgeefpunt (zie foto). In ‘t Doorgeefpunt kunnen mensen met een smalle beurs gratis spullen ophalen. Dit zijn spullen die voorzien in basisbehoeften: wassen, slapen, keukengerei en zorg.
Pierette ontmoette een moeder die voor een logeerpartij van vriendjes van haar kinderen handdoeken kwam halen. Zo kon ze deze logee een nieuwe handdoek geven, in plaats van een tot op de draad versleten handdoek. ‘t Doorgeefpunt kan een voorraad handdoeken en washandjes goed gebruiken.

Inzameling en collecte

Caritas Bergen op Zoom organiseert dit weekend de inzameling en zorgt in beide kerken voor manden. Daar kun je nieuwe handdoeken en washandjes voor ‘t Doorgeefpunt in doen. De opbrengst van de tweede collecte maakt Caritas ook over aan ‘t Doorgeefpunt. Heel veel dank voor jullie hulp!

Openingstijden

Het Doorgeefpunt is open voor eenieder die het nodig heeft, op iedere eerste woensdag van de maand van 09.00 – 12.00 uur. Spullen brengen kan alleen op afspraak, spullen die nodig zijn voor de basisbehoeften zoals hierboven benoemd. Om een afspraak te maken kan je mailen of telefonisch contact opnemen. E: hetdoorgeefpunt@hotmail.com T: 06 33416193

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer