Helpende handen gezocht: oppoetsen kandelaren St.-Gertrudiskerk

door | nov 13, 2023 | Nieuws

Donderdag 30 november is jouw hulp hard nodig. Van 9.30 tot 12.00 uur gaan we samen de kandelaars oppoetsen, zodat alles glanst voor de geboorte van Jezus met Kerstmis.

Een kerk die op orde is voor het vieren van de geboorte van Jezus. Wat zou mooier zijn?! Daarom doen we een beroep op jou. Kom je ook een paar uurtjes helpen poetsen?
Het poetsen gebeurt zittend aan tafel, vele handen maken licht werk. Help je mee? Geef je op bij het Parochiecentrum: info@lievevrouweparochie.nl of 0164-233574.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer