HMR 150 jaar terugkijken

door | nov 22, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

HMR vierde zondag 20 november haar 150 jaar bestaan. Het vocaal instrumentaal ensemble speelde en zong een schitterende Argentijnse mis. Je kunt de viering terugkijken via Kerkdienst gemist. Toine Asselbergs maakte die dag foto's.

Kijk de viering terug op https://kerkdienstgemist.nl/stations/2369-St-Gertrudiskerk-Lievevrouweparochie-Bergen-op-Zoom Daar staan twee uitzendingen met Eucharistieviering Gertrudiskerk | Hoogfeest Christus Koning | 150 jaar HMR. De tweede uitzending is de registratie van het slot van de viering.
Tijdens de viering ontvingen alle leden een roos. De bloemversiering stond geheel in het teken van muziek.

Aan alle leden nogmaals proficiat!

Lessons & Carols

De volgende grote uitvoering van HMR is op zaterdagavond 17 december, dan is het festival of Lessons and Carols, in samenwerking met After-8 en CKB Kinderkoor. Deze viering van lezingen en gezangen begint om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer