HMR 150 jaar terugkijken

door | nov 22, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

HMR vierde zondag 20 november haar 150 jaar bestaan. Het vocaal instrumentaal ensemble speelde en zong een schitterende Argentijnse mis. Je kunt de viering terugkijken via Kerkdienst gemist. Toine Asselbergs maakte die dag foto's.

Kijk de viering terug op https://kerkdienstgemist.nl/stations/2369-St-Gertrudiskerk-Lievevrouweparochie-Bergen-op-Zoom Daar staan twee uitzendingen met Eucharistieviering Gertrudiskerk | Hoogfeest Christus Koning | 150 jaar HMR. De tweede uitzending is de registratie van het slot van de viering.
Tijdens de viering ontvingen alle leden een roos. De bloemversiering stond geheel in het teken van muziek.

Aan alle leden nogmaals proficiat!

Lessons & Carols

De volgende grote uitvoering van HMR is op zaterdagavond 17 december, dan is het festival of Lessons and Carols, in samenwerking met After-8 en CKB Kinderkoor. Deze viering van lezingen en gezangen begint om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk.

Meer interessante berichten:

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Zondag 11 december wordt de eucharistieviering vanuit de OLV van Lourdeskerk rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 om tien uur. Iedereen is van harte welkom om naar de kerk te komen, om in de viering je kerstkribje te laten zegenen.

Lees meer
Opening kerststallententoonstelling

Opening kerststallententoonstelling

Zondagmiddag 11 december opent pastoor Paul Verbeek in de St.-Gertrudiskerk de Kerststallententoonstelling. De opening vindt plaats om 14.00 uur. De tentoonstelling blijft staan t/m 8 januari 2023.

Lees meer