Hoogfeest Maria Tenhemelopneming

door | aug 10, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op maandag 15 augustus vieren we het Hoogfeest Maria Tenhemelopneming. Om 19.00 uur is de Eucharistieviering in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes met als voorgangers pastoor Paul Verbeek en diaken Jan Foesenek.
Een dankviering

Deze viering is traditioneel ook de dankviering voor de goede afloop van de Maria Ommegang dit jaar. Er zijn twee collectes; de eerste collecte is voor de Lievevrouweparochie en de opbrengst van de tweede collecte is bestemd voor de Maria Ommegang van volgend jaar. Beide collectes zijn van harte aanbevolen.

Meer interessante berichten:

Boodschap paus Franciscus  Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

Boodschap paus Franciscus Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

In zijn boodschap voor de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen refereert paus Franciscus aan een profetisch beeld van het toekomstige Jeruzalem van de profeet Jesaja. In dit Jeruzalem staan de poorten altijd wijd open zodat mensen uit de hele wereld binnen kunnen komen om de stad met hun gaven en talenten te verrijken. De Kerk viert de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen op zondag 25 september.