Iedere zondag Uitstelling van het Heilig Sacrament in de St.- Gertrudiskerk

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Zolang we met 30 mensen mogen vieren, is er een extra gebedsmoment op zondagmiddag in de St.-Gertrudiskerk van 13.30 uur tot 14.30 uur.

Onder meditatieve muziek kunt u bidden bij het Allerheiligste en een kaarsje opsteken.
Aan het einde van dit gebedsuur wordt de zegen met Heilig Sacrament gegeven. Voor menigeen is dit een kostbaar moment op zondagmiddag. Je bent van harte welkom.

Meer interessante berichten:

Op 2 februari vieren we Maria Lichtmis

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze dinsdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met kaarsenzegening. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Op 3 februari vieren we de Heilige Blasius

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze woensdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met Blasiuszegen. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Maak ons af en toe sprakeloos, God

Maak ons af en toe sprakeloos, God, voor al het goede dat op zoveel plaatsen gebeurt:
de inzet van zovele mensen, de tijd en de aandacht die ze zomaar geven…