Inloophuis bestaat 25 jaar

door | dec 4, 2023 | Nieuws

Op zondag 17 december 2023 zal het 25-jarig bestaan worden gevierd van het Inloophuis dat in de loop van de jaren een plaats heeft verworven in onze stad.
U bent welkom op 17 december

De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkelijk Centrum aan de Williamstraat en begint om 14.00 uur. De vaste bezoekers op de zondagmiddag vinden de bijeenkomsten met een open karakter erg plezierig en ontlenen daar een positief element aan voor de nieuwe week.

Het jubileum zal worden georganiseerd door onze werkgroep en met inbreng vanuit de Ontmoetingskerk en de Lievevrouweparochie en de organisaties die jaarlijks een trouwe financiële bijdrage leveren, zoals de Diaconie en Caritas. Ook de materiele bijdrage van bakker Groffen met zijn lekkernijen wordt niet vergeten. Uiteraard zal de bijeenkomst ook gepaard gaan met een hapje en drankje.

Wij kijken terug op een groot aantal jaren Inloophuis met een vrijwel vaste bemensing aan vrijwilligers maar wij kijken ook vooruit naar de voorliggende jaren waarin wij willen zorgen voor een warme, gastvrije plek in het Inloophuis van onze kerkelijke gemeenschap en daarbuiten.

Overigens weet u dat ook u welkom bent op 17 december!

Het Inloophuis, Eric Goossen.

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.