Noveen Laudato Si’.

door | okt 13, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van vrijdag 22 oktober bidden we in de parochie de Noveen Laudato Si’. Dat is de Noveen die ons wijst op de bescherming van onze schepping.Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat op ons Parochiecentrum.

Niets is actueler in onze tijd van de verbetering van het milieu en de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie. Maar het gaat ook om ons eigen gedrag, hoe wij omgaan met de natuur en hoe wij mensen omgaan met elkaar.

Meer inspiratie:

Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand

Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand

Met ingang van woensdag 13 oktober bidden we in de oktobermaand – Mariamaand in de parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand. Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand is een titel van Maria, die in verband staat met een Byzantijnse icoon met dezelfde naam. De icoon is sinds het einde van de 15e eeuw in Rome, maar is mogelijk van oudere datum. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot Sint Franciscus van Assisi

Noveen tot Sint Franciscus van Assisi

Met ingang van zaterdag 4 oktober 2021 bidden we in de parochie de Noveen tot Sint Franciscus van Assisi. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 bidden we in de parochie de Noveen tot de Maagd der Armen oftewel Onze Lieve Vrouw van Banneux. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer