Noveen Laudato Si’.

door | dec 29, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van woensdag 5 januari bidden we in de parochie de Noveen Laudato Si’. Dat is de Noveen die ons wijst op de bescherming van onze schepping.

Niets is actueler in onze tijd van de verbetering van het milieu en de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie. Maar het gaat ook om ons eigen gedrag, hoe wij omgaan met de natuur en hoe wij mensen omgaan met elkaar. Dat wij hierover nadenken in het begin van het nieuwe jaar en bidden voor een beter milieu op onze aarde. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat op ons Parochiecentrum.

Meer inspiratie:

Leerling avonden voor iedereen

Leerling avonden voor iedereen

Het pastoraal team organiseert de komende maanden vier Leerling avonden. Op de avonden verdiepen we ons samen in een geloofsthema. In kleine groepjes gaan we daarna in gesprek. Iedereen is welkom.

Lees meer
Ziekenzalving in OLV van Lourdeskerk

Ziekenzalving in OLV van Lourdeskerk

Op vrijdag 23 september in de middag hebben we Eucharistie gevierd met daarin de gemeenschappelijke Ziekenzalving. Het was een indrukwekkende viering met in totaal 55 aanwezigen, waarvan er bij 45 mensen de Ziekenzalving werd toegediend. Volgend jaar – in september – is er weer de volgende gemeenschappelijke Ziekenzalving in de Parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Lees meer